Over ons

Over ons

Reeds meer dan 25 jaar zijn wij een ambachtelijke slagerij, waarvan 17 jaar in Dedemsvaart. Op 3 mei 1999 is de slagerij door Anja en Herman Beukeveld overgenomen. Sindsdien is het assortiment steeds verder uitgebreid en is de service extra hoog in het vaandel gezet.In onze slagerij hebben wij een eigen worstmakerij, waarin wij uiteraard onze eigen vleeswaren maken. Ook onze worstsoorten en grillspecialiteiten komen uit eigen productie. Wij staan dan ook garant voor smaakvolle artikelen en goede kwaliteit.

Uit onze eigen worstmakerij komen veel gewaardeerde specialiteiten zoals Voartse varkensrug (gepekelde filet) en gegrilde procureurs en diverse hamsoorten. Onze worstmaker Herman maakt wekelijks vele worstsoorten.

Op het gebied van panklare artikelen bieden wij u vele verse specialiteiten. Zo hebben wij bijv. de houthakkerssteak; een sappig stukje gekruid varkensvlees, gemarineerd en omwikkeld met mager gerookt spek, ca. 20 min. in de koekenpan en u hebt iets heerlijks op tafel staan. En wat denkt u van katenhaasjes of varkenshaas op stok? Vers, smaakvol en altijd snel te bereiden.

Ons rundvlees komt wekelijks van dezelfde veehouderij uit de omgeving. Dit geeft u de garantie van vertrouwd en heerlijk vlees van constante kwaliteit. Zo kunnen wij vanaf het eerste ogenblik toezicht houden op de kwaliteit, maar ook op andere aspecten zoals hygiëne en diervriendelijkheid.

Heeft u een feestje? Bij ons heeft u vele mogelijkheden. Zo is er op het gebied van fondue en gourmet een ruime keuze uit losse artikelen en zijn er verschillende complete gourmet- en fondueschotels verkrijgbaar.Voor iedere party of verjaardagsfeest bieden wij u een ruim aantal producten. U krijgt bij ons de mogelijkheid om zelf uw schotel samen te stellen. Van lekker voordelig tot prachtig exclusief. Ook voor een bedrijfsfeest en verenigingsparty hebben wij een lekker passend aanbod. Ook hier van een aantal losse hapjes tot en met een compleet verzorgd buffet.

Voor verjaardagsfeesten kunnen wij specifieke schalen maken. Natuurlijk de bekende Abraham en Sara, maar ook cijfers en letters gemaakt van worst. Altijd vers op maat gemaakt en een leuk artikel op weg te geven of om te ontvangen. 

Regelmatig hebben wij bijzondere acties, zoals stempelkaarten of kinderacties. Tevens zijn er het gehele jaar door de Slagerij Beukeveldzegels, waarbij u kunt sparen voor voordelige aanbiedingen.

Speciaal willen wij nog iets melden over onze bediening. Onze medewerkers zijn één van de belangrijkste pilaren van ons bedrijf. Zonder hun inzet en enthousiasme zouden wij u dit bedrijf niet met zoveel trots kunnen presenteren. Wij danken hen daarvoor en wij melden u dit speciaal, omdat wij weten dat de aangename en persoonlijke bediening een extra reden voor u is, om ons steeds weer te bezoeken.